Reizen & Retreats

Yoga retraite in de ardennen
Relaxruimte yoga retraite in de Ardennen
Overheerlijk en gezond eten tijdens de yoga retraite
Wellness yoga retraite Ardennen

Yoga Love

XXL Weekend Ardennen

 

Ook in 2018 is er van 4 t/m 8 oktober weer een volledig verzorgd XXL ( MOST INCLUSIVE)  weekend in de Ardennen. Iedere dag minimaal 2x yoga, culinaire verwennerijen bereidt door  fantantischre koks ,onbeperkt wellness ( sauna, jacuzzi ), wandelingen en nieuwe inzichten.

 

De inschrijving is geopend !!

De accomodatie Domaine des Officiers in Vielsalm is voorzien van luxe kamers ( elk met eigen badkamer en toilet ), een groot priveterrein ( met basketbal veld en tennisbaan)en een uitgebreide wellness. Iedere maaltijd wordt bereid door een professionele kok. De Yoga word gegeven in een zeer mooie YogaSala met een zeer serene uitstraling en energie. Ben jij al overtuigd van wat yoga voor je kan doen of wil je het graag ervaren, dan is dit de perfecte manier. In het weekend zullen er verschillende yogavormen aan bod komen. De yogalessen, als ook de bij te boeken massages worden verzorgd door (Vin & Rhea) masseurs/docenten van studio Vin-Von te Nieuwegein.

 

Overzicht van het verblijf

 

Dag 1: Vanaf 16:00 uur ben je welkom. Bij aankomst is er een warm ontvangst door het team met welkomst hapjes- en bubbels. Daarna voor de liefhebbers een Yin yogales om te onthaasten. De avond kun je verder zelf invullen.

 

Dag 2, 3 & 4: Opstaan met een licht ontbijt (gezonde smoothie, koffie en thee). Vervolgens plenair yoga op de luxe yogazolder of in de buitenlucht. Na de les een uitgebreide lunch en in de middag kun je ervoor kiezen om te wandelen of te genieten van de wellness. Er is ook de mogelijkheid om een massage bij te boeken of je in te schrijven voor een yogaworkshop. In de avond is er een heerlijk diner waarna er gerelaxt kan worden. Elke avond is er een Yin yogales voor een goede nachtrust. Ook de laatste avond ( zondag ) en als je wilt blijven slapen t/m maandag kan dat zonder meerprijs ;-).

 

Kosten

Vanaf €725,- incl. alles ( op basis van gedeelde kamer voor 2personen ).

>> WIL JE EEN KAMER ALLEEN??

Dat kan!! Er word 15% extra berekend.

 

Inschrijven

Informatie over data en inschrijvingen mail naar info@vin-von.nl

Schrijf je in via het aanmeldingsformulier.

 

 

 Yoga Salvaj

 vakantie  Italië 

 

     Data nog onbekent 2018

 Retreat van 4 dgn

                   

Yoga wandel vakantie
De alpen als je yoga mat
Yoga retreat Swiss Alps
Yoga retraite in de ardennen

 

Yoga M.A.M.A. Deluxe reis

 

Deze onvergetelijke, super avontuurlijke en veelzijdige 10 daagse reis met de diversiteit van Marokko en minimaal 2 keer per dag Yoga is een avontuur op zich!!

De reis heeft plaatsgevonden in april. Vanaf de 19de tot en met de 29ste.

Kosten van de reis: 1300,00 euro  ( op basis van gedeelde kamer voor 2 personen ) all inclusive....( vervoer aldaar, eten, drinken( geen alcohol ), excursies, overnachtingen, evt surflessen, uitstapjes, snacks.....etcetc)...

Meerprijs voor 1persoon op kamer & 20%.

Ticket zelf aan te schaffen....             

 

Schrijf je in via mail of ga naar inschrijfformulier

 

 

Andere reizen naar Marokko:

 

Voor 2018 zijn er nog geen concrete plannen, maar is er wel interesse om weer een Atlas Tracking of een Sahara reis te doen!!

Een week ( minimaal) door het Atlas gebergte met dragers en muildieren

of door de Sahara met dragers en kamelen 

volledig uit je comfort zone, dicht bij jezelf komen in de oase van stilte.

Zou je deze reis met ons een keer willen meemaken?? Mail naar:

vin@vin-von.nl