Massage vormen

Massage op het strand bij Woodstock 69

Stoelmassage
Deze massage wordt veelal door de kleding heen uitgevoerd maar is ook mogelijk  met olie. Het is een populaire massage binnen bedrijven aangezien er de keuze kan worden gemaakt om door de kleding heen te masseren. De schouders, nek maar ook armen en onderrug worden goed los gemaakt. Regelmatige stoelmassages voorkomt de klachten die ontstaan door het werk achter de computer.

Tafelmassage

Ontspanningsmassage, Shiatsu massage, Vin-Von massage, sportmassage, holistische massage, deep tissue massage.

Thaise Yogamassage

Thaise Yogamassage is een duizenden jaren oude massagevorm met invloeden uit de Ayurverdische yoga en de Chinese acupressuur. Degene die gemasseerd wordt, ligt gekleed in gemakkelijk zittende soepele kleren, op een matras of een mat met dekens op de grond. De Thaise Yogamassage is heel anders dan een reguliere Westerse massage. De massage is dynamischer, afwisselender en zonder olie. Thaise massage combineert technieken zoals manuele therapie, triggerpointbehandelingen, segmentale therapie, tracties en myofasciale technieken, met drukpuntmassage en yoga. Deze combinatie van energetische en fysieke aspecten, maakt de Thaise massage net zo uniek als zijn effecten.

De Vin-Von massage

Een combinatie van energetische en fysieke massage, ontwikkeld door opleiding en jarenlange ervaring. Hiermee boekt Vin resultaten bij zowel chronische klachten als acute blessures. Regelmatig wordt hij ingezet om mensen met acute blessures weer ter been te helpen. Het lukt tot op heden altijd om de klacht duidelijk/meetbaar te verminderen en vaak ook (zo goed als) te laten verdwijnen.