Docenten

Yoga docent en eigenaar Vin Millarson
Vin Millarson

 

Eigenaar studio Vin-Von 

Yogadocent & Masseur
 

Het is niet eenvoudig om in woorden uit te drukken wat yoga precies voor mij betekent.

Yoga heeft geen woorden nodig, minder is meer.

Daarom mijn quote:

             "Whatever you need to know, you already know. 

                                                      Be still "

                                                         🙏🏾

Wat ik wel kan aangeven, is dat het m'n leven in alle opzichten een positieve invulling heeft gegeven.

Yoga geeft mij rust, kracht, zelfvertrouwen en laat me mijn lichaam voelen zoals ik het wil voelen.

 

Ik wil dit met zoveel mogelijk mensen delen en laten ervaren wat yoga kan betekenen voor hen en deel daarom met enorm veel plezier en overgave de lessen.

 

 

Elyse Wong-A-Ton
Yogadocente

Over mij:

Ik heb het altijd leuk gevonden om bezig te zijn, te bewegen, om te sporten. Vanaf jongs af aan zat ik op dansen en turnen. Ik heb verschillende dansstijlen gedaan tot mijn 18de. Door de jaren heen heb ik veel andere sporten beoefend en bestudeerd tijdens mijn HAVO opleidingin de sportklas van het Amstelveen college. Daarna ben ik vrijetijdsmanagement gaan studeren. Ook hier wilde ik iets meer met sport, Wellness en lifestyle. Het project was voor een beginnendeyogadocent, die een eigenyogastudio wilde openen. Hier maakte ik kennis met de gedachtegang van een onderneemster die niet alleen maar de hoogste omzet wilde  halen, maar ook een boodschap had. Hier wilde ik meer van weten en tegelijkertijd kon ik hier meer van leren van mijn oom. In zijn yogastudio heb ik het gevoel van "thuis komen" in mijn eigen lichaam. Met veel plezier heb ik mijn scriptie geschreven voor zijn bedrijf en daarna de flow yoga docenten opleiding gevolgd. In de opleiding leerde ik mijn eigen geest beter kennen, te luisteren naar mijn lichaam, ontdekte hoeveel yoga mij geeft en hoe je dit kan doorgeven. Ik ging de adenhaling toepassen in mijn andere sporten, maar kreeg ook steeds minder behoefte deze sporten te doen. Mijn uitdaging verschoof van alleen fysiek sporten naar het vinden van balans tussen geest, adem en lichaam. Yoga is toepasbaar op de mat en in het dagelijks leven. Daarom vind ik elke dag, steeds weer een uitdaging in yoga.  

 

Deze uitdaging, die  heel veel rust creeert, wil graag delen met anderen......

Yoga is voor mij een duidelijke en uitdagende manier om mezelf en mijn lichaam samen te brengen, te lerenkennen en te ontwikkelen. Daarnaast leert het mij over hoe je in het leven kunt staan en met situaties om kan gaan, zonder dingen te moeten en geheel op eigen manier.

Dat vind ik een mooie levenswijze.

Yoga docente Denise Millarson
Denise Millarson

 

Yogadocente & Masseuse
 

Waarom yoga?

Het helpt om in beweging en balans te blijven, zowel lichamelijk als op geestelijk gebied. Yoga is een verrijking , een manier om je 'ik' te ontwikkelen, je leven laten leven zoals jij dat wilt! Het brengt je verder... Stap voor stap... Elke keer als je yoga beoefend is het weer een uitdaging, leer je je lichaam kennen waar je geestelijk veel energie van krijgt ... En andersom :-)

 

Hoe ben ik met yoga begonnen?

Op mijn achttiende ben ik door mijn ouders met yoga in contact gekomen. Zij hebben mij meegenomen en laten zien wat yoga voor hen betekent. Ik was verkocht en kon niet meer zonder. Ik heb lessen genomen bij mijn vader en hij heeft mij verder geholpen op de weg van yoga. Tijdens die rit op de weg van yoga ben ik mezelf gaan ontwikkelen en heb ik mijn balans gevonden in de wereld van yoga..

 

Wat wil ik bereiken met mijn lessen?

Via mijn lessen hoop ik je te inspireren op het gebied van Yoga, Zelfverrijking en Spiritualiteit. Graag mensen geven wat ik mezelf ook geef. Balans, verlichting en genieten van het leven. Yoga zal je daarbij helpen!

Yoga is een cadeau aan jezelf, wat je de rest van je leven blijft uitpakken...

 

Yoga | My way of life

Contact: 06 166 325 51

 

Kinderyoga docente Ellen Vermeulen
Ellen Vermeulen
 

Yogadocente & therapeut (kinder) coach
 

 

In 2010 kwam Ellen voor het eerst in aanraking met yoga. De dynamische poweryogalessen trokken haar aan door de combinatie van kracht, uithouding en flexibiliteit. Ze werd zo enthousiast over yoga dat ze de opleiding tot kinderyogadocent besloot te volgen. Op een hele fantasievolle manier kinderen bewust maken van hun lichaam en emoties.

In 2013 volgde ze de opleiding Poweryoga docent en begon ze ook met lesgeven aan volwassenen. Daarna volgde nog een algemene yogaopleiding en blijft ze graag workshops of masterclasses volgen.

Het mooie van yoga vindt ze dat yoga in het hele leven te vinden is. Het gaat niet alleen om de houdingen, de asana’s, maar om wat er fysiek, mentaal en emotioneel gebeurt. Het leren voelen van de eenheid tussen je geest en lichaam. Door de eenheid te zoeken in alle uitersten waar we mee te maken hebben, zorg je voor balans. Balans is niet statisch maar het steeds opnieuw zoeken en meebewegen tussen inspanning en ontspanning, vasthouden en loslaten, bij jezelf blijven en meebewegen met de ander, jezelf uitdagen en toch je grenzen respecteren.

Ellen gebruikt ook elementen uit yoga in de begeleiding van individuele coaching en therapie. Als ervaringsdeskundige van partnergeweld, weet ze wat het is om je lichaam niet te (willen) voelen. D.m.v. yoga en andere technieken (bijvoorbeeld systemisch of traumagericht zoals EMDR) leert ze cliënten weer het contact herstellen tussen lichaam, hoofd en hart.

 

Zie ook:

www.ellenvermeulen.nl

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lotty van Doornik -Den Boer
 
Yogi Dance docente
 

Lotty van Doornik is "ex professioneel danseres" en al 10 jaar verbonden aan Vin-Von dus ook al toen de studio nog geen feit was. Sinds die tijd is Lotty naast haar dans carrière Vin-Von trouw geweest en heeft zij de lessen met veel enthousiasme gevolgd.

2 jaar geleden zijn Vin en Lotty begonnen met het uitschrijven van een Yoga Flow opleiding zoals wij het in de studio doceren waar we in januari 2016 de  "kickoff" van hebben gedaan en met groot succes in juli hebben afgerond en een aantal zeer goede docenten uit voorgebracht waaronder Lotty zelf.

Omdat Lotty het dansen door haar bloed heeft stromen heeft zij haar kans genomen het te combineren met Yoga en gaat zij de Yoga Dance in de studio introduceren.

Het zal op het reguliere rooster komen zodat iedereen aan deze lessen kan deelnemen.

Wat is Yogi dance:

Yogi Dance is Flow yoga met een vleugje dans. Dus de vertrouwde Yoga houdingen die op een creatieve manier aan elkaar worden geregen tot een vloeiende serie op passende muziek.

Zo voel je niet alleen de rust en krachtvan de Flow Yoga maar ook het speelse en expressieve van dans.

Voel je welkom om mee te doen... Het is echt leuk☺️

 

Meditatie en mindfulness docente Hanneke Apon